Pakketten

Studio Knovlook biedt verschillende pakketten, volledig gepersonaliseerd op jouw behoeften. Dankzij de unieke pakketten vindt je altijd de oplossing op maat. Studio Knovlook doet niet mee aan de ‘uurtje factuurtje’ maatschappij, je betaald enkel voor de diensten en de oplossing. Toch Studio Knovlook per uur inschakelen? Dan is de strippenkaart iets voor jou!

Knovlook als Consultant

Studio Knovlook als Coach.

Studio Knovlook geeft je advies en begeleid je in je groei.
Heb je een sparringspartner nodig in de ontwikkeling van nieuwe concepten, wil je je website SEO inrichten of wil je weten waar je kunt innoveren?

Je gaat met Studio Knovlook rond de tafel om te ontdekken waar voor jouw bedrijf kansen liggen. Voor Coaching kun je het beste kiezen voor een Studio Knovlook Strippenkaart, dan kun je de adviesuren inzetten wanneer je wilt! Studio Knovlook komt bij je langs. Maar heb je snel advies nodig, kunnen we natuurlijk ook even skypen.

Studio Knovlook als Partner.

Je bedrijf loopt lekker en het is tijd om te groeien, maar vast personeel is nog net een stap te ver. Toch heb je iemand nodig die met je meedenkt, opdrachten voor je vervult of zelfs stukken overneemt.

Studio Knovlook ondersteund in je concept ontwikkeling, digital marketing en innovatie.

groeien met Studio Knovlook
strippenkaart

Strippenkaart

Strippenkaart – plaatsbewijs voor bus, tram en sommige treinen, bestaande uit een aantal strippen die per rit afgestempeld moeten worden. Sinds het begin van de jaren tachtig.

Een strippenkaart is een bekende term in de Nederlandse taal, maar hoe werkt dit nou bij Studio Knovlook? Bij Studio Knovlook hebben we strippenkaarten voor 5 uur, 10 uur en 20 uur. Net als de strippenkaart voor de bus kun je bij Studio Knovlook je uren van te voren aanschaffen en inzetten wanneer je wilt.