Geen categorie

Studio Knovlook in tijden van Corona

Niet te missen, kort na carnaval leek het wel of de handrem van de wereld werd aangetrokken. Alles stond plots stil, ook voor Studio Knovlook.
Ik wist niet goed hoe ik het moest oppakken als ondernemer. In de eerste maand leek er voor mij weinig aan de hand. Toch kwamen er geen nieuwe opdrachten binnen en liepen de opdrachten van bestaande opdrachtgevers ook terug. Logisch natuurlijk, maar voor mij zou er een hele spannende tijd aan breken.

Doordat ik op dit moment Parttime bij een werkgever werk zou ik tussen wal en schip gaan vallen wat betreft hulp van de regering en dat betekende voor mij dat ik verlies zou gaan maken. Ik deed mijn best mijn hoofd boven water te houden. Rustende op mijn Parttime job lukte mij dat tot op zekere hoogte ook erg goed. Maar de corona-crisis, duurt lang en de bedrijven waar ik mee samen werk moesten hun evenementen, shows en festivals stopzetten. Ik deed mijn best aan het werk te blijven, maar de kruimelsporen hielden op.

Er ontstond uiteindelijk toch rust bij mijzelf, van 60 uur per week werken ging ik naar 30. Ik vond mijn hardloopschoenen en had tijd om op adem te komen. In deze periode besloot ik te reflecteren, wat wil ik gaan doen en hoe wil ik het aanpakken. Ik was in het begin van de Coronatijd bang, en voelde me schuldig elke keer dat ik het huis uit ging zonder daadwerkelijk doel. In loop van de tijd verloor ik dit schuldgevoel meer en meer. Ik hou me goed aan de regels en winkel bij lokale ondernemers om juist hun te ondersteunen. Wat Studio Knovlook betreft, ik zette alles op een laag pitje en bleef er zijn voor degene die mij nodig hadden, de tijd komt wel weer om te stralen.

In mijn vrije tijd maak ik Radio bij de lokale omroep en ik heb er altijd van gedroomd een podcast op te nemen. Voor dat laatste ontstond een geweldige kans tijdens de afgelopen periode. Terwijl ik online met twee vrienden een kaartspel aan het spelen was tijdens het videobellen,  spraken we hierover. Ik vertelde ze mijn droom. Een podcast over complotten, sprookjes en legenden. Verhalen die door sommige mensen worden geloofd, maar door andere als fake bestempeld worden en inmiddels is het zo ver.

In september komen de eerste drie afleveringen van Broodje Aap de Podcast online. De podcast die ik heb gemaakt met Dennis Hoogeveen (Glow FM) en Joris Mosterdijk (radio 538), ik ben zo gelukkig dat ik de kans krijg met deze twee kanjers en goede vrienden samen te mogen werken om een droom uit te laten komen.

Zo zie je maar, alles heeft zijn Happily Ever After

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *