Mijn verhaal

Dagboek van een Startende Ondernemer

Twee maanden later...

Twee maanden geleden nam ik afscheid van mijn vaste baan bij de HAS Hogeschool. Met de intentie om een week vakantie te nemen voor ik Full-Time met Studio Knovlook zou beginnen.

Ik ben nogsteeds niet op vakantie geweest, de laatste twee maanden waren een enorme rollercoaster en ik had nooit mogen verwachten dat het zo hard zou gaan. Ik werk met 2-2-22 toekomstvisie. Ik kijk elke twee maanden terug op de afgelopen twee maanden, maar ook vooruit naar de komende twee maanden.

Terugkijkend op afgelopen twee maanden had ik nooit durven verwachten te staan waar ik nu sta. Ik heb het als startende ondernemer drukker dan ooit, maar ben ook gelukkiger dan ooit. In de afgelopen twee maanden heb ik vette opdrachten mogen doen, samen mogen werken met coole bedrijven. Ben ik op plekken geweest waar ik nooit had verwacht te kunnen komen. Werd ik uitgenodigd door de KVK om als Entrepreneur aanwezig te zijn op de GES Conference, en ik vergeet vast nog een heleboel.

Maar wat gaat er de komende twee maanden gebeuren met Studio Knovlook?
Ik hoop dat ik nog meer Start-ups en MKB'ers kan helpen, dat ik op meer unieke plekken kom en dat ik nog heel veel meer kan en mag leren op het gebied van Coaching, Digital Marketing en Ondernemen.

Gaat alles dan goed?
Nee, er zijn echt wel veel dingen ingewikkeld gebleken. Ik heb me als startende ondernemer moeten wanen in de wereld van Belastingaangifte, BTW en loonbelasting. Hadden ze dat maar behandeld tijdens mijn opleiding... Ook is het de eerste twee maanden natuurlijk realistisch gezien geen vetpot geweest, maar wat wil je als je net start.

Overall, mag ik vooral niet klagen. Doe ik alleen maar dingen die ik leuk vind en ben ik gelukkiger dan ooit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *